AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

nej idag vill jag inte. Vill inte finnas alls. Jag försöker och jag jobbar så på att må bättre och sen går jag och super ner mig. vaknar med linserna i, utan kamera, utan mobil. Det är inte vackert... När S var där så visste jag fan inte vad jag skulle göra. FANFANFAN...

 


Jämtländsk vaggvisa

En snabb hälsning. Gick upp strax efter 5 imorse och det är okristligt tidigt... Jag ska därför snart hoppa i säng. Känner en släng av ont i halsen. Får se hur det utvecklar sig. Vill INTE bli sjuk nu. Ska jobba närmare 10 timmar imorgon.

Idag var det svårt för mina kolleger att ta sig till jobbet pga all snö. Jag hade barn överallt och till slut kom de som tur var. Pulsen började gå upp när barnen trillade in en efter en.

Hon som jag jobbar för verkar inte komma tillbaks så nu väntar jag på besked om jag får vara kvar eller om min plats tas över av nån förskollärare :( Hoppas på att få vara kvar för jag trivs, både med kollegerna (iaf med de på min avd) och med barnen och arbetsuppgifterna.

Nej nu är det slutsnackat, sängen here I come!

ingen utgång

Fredagskväll. Hade velat gå ut, träffa en vän eller två över ett glas vin nånstans. Få klä upp sig litegrann och inte gå "dagisklädd" heka tiden. Skickade ett sms till en vän men fick inget svar. Hon är väl upptagen med nåt.
Så det blev godis framför let´s dance istället och nu ska jag sova snart.

Annars hade jag ett bra samtal med min terapeut idag, många tankar sattes i rullning.
Vad var det egentligen som hände i mig och i min familj när jag var 14 år?
Jag vill dyka ner utan att fastna, mest för nån slags självinsikt och känsla av identitet.
Sen vill jag kunna känna mig stolt över mig själv.
Känna att jag duger som jag är. Men det är ju svåra grejer som inte går på en dag direkt.

Nu väntar sängen.


Vad vill människan med mig nu?

Fredagskväll och ensam. Men inte i något svart hål. Mest trött. Jag har jobbat idag för första dagen sen 23 dec och det var kul även om dagen gick väldigt långsamt och jag kom i säng så sent igår att jag är trött. S fortsätter skriva små meddelanden till mig på detdäraforumet och jag fortsätter ignorera. Ja vågar inte annat, men det hugger till i hjärtat varje gång jag ser att hon skickat ett meddelande. Sen fick jag också ett meddelande från en för mig okänd människa som skrev att "bara så du vet så pratar S om dig ofta". Jaha, så vem är du då och varför skriver du till mig? Kan inte tänka mig annat än att S satt bredvid när hon skrev det. Herregud det var ettochetthalvt år sen som det tog slut mellan oss, varför kommer detta nu?

Nej nu sitter jag och gäspar så nu går jag och lägger mig istället, och ägnar mig åt Mian Lodalens självbiografi (?) Dårens dotter. Den är underhållande, sorglig och rolig emellanåt.

imorgon.

Rätt jobbig dag, tänker en del på henne. Sover dåligt. Vet att jag inte ska ägna henne mer energi. Hon har redan förstört tillräckligt. Nu är det Liv som tar en dusch och sen hoppar ner i rena lakan och INTE tänker mer på henne. Sådetså!!

Over and out.

Hur ska jag kunna sova inatt?

Nu har hon hört av sig igen.
Det var ett och ett halvt år sen det tog slut.
Men ångesten hoppade fram så fort jag läst hennes små rader på detdära-webbcommunityt.
Jag är arg på henne för vad hon gjorde med mig och jag är arg på mig själv för de minnesbilder som pockar på i min näthinna. Ingen annan har förr eller senare fått mig att känna mig så värdelös. Men sen kom hon med en present och log sitt lilla leende, och jag smälte varje gång.

Det blev många presenter under det där knappa halvåret. 
Vår relation var en ständig bergochdalbana från dag 1 och jag vågar inte ens åka sådana på riktigt.

Jag gick in i det med åtminstone halvöppna ögon. 

Vad är det för ett jävla självskadebeteende?


Och varför känns det som att hon fortfarande har sån makt över mig?

Jag som trodde att jag kommit längre än så.



Ny tid.

Kläder  i mängder i hela lägenheten. Januari betyder nystart betyder rensa ut gammalt och in med nytt. Jag gillar den här tiden. Går omkring och småsummerar 2009 i huvudet och laddar för detta året. Tror det blir bättre än 2009, jag känner på mig det. Mycket har hänt under 2009 och nu är det bara framåt (som brorsan skulle säga)! Men nu är klockan efter 23 och jag borde sova. Kanske får jag jobba imorgon. Hoppas det. Har inte jobbat nåt sen 23 dec. Så sverige, over and out.  

RSS 2.0