On the road to find out

Solen har lett mot människorna idag. Jag har bränt mig, tänkte att nu har jag skaffat skydd när jag varit så duktig och skyddat mig i början. Så idag smörjde jag mig inte... Resultatet är en märklig djupröd nyans...men det gör inte så ont än iaf. Jag dömer inte, accepterar det som det är. Imorgon blir det midsommarfirande på jobbet, ska bli skoj. Det är ju stängt på fredag förstås, så vi ska dansa kring nån slags stång och äta jordgubbar. Jag börjar 10 så jag blir inte med i förberedelserna, utan kommer dit när firandet börjar.

Annars längtar jag efter J. Tankarna på honom får mig le för mig själv många gånger varje dag. Nu ses vi inte på några dagar och jag jobbar på att tänka positivt kring det. Alltså hitta på egna saker och vara nöjd med det. Men jag är lite besviken att vi inte ska ses på midsommarafton, det är jag. Men på lördag är det vi som sticker iväg själv och paddlar kanot. Vill ju rå om honom, kramas utan tidspress. Ska bli bra med tredagarshelg.

Vill ha semester fort!!


Rubriklåttitel: Cat Stevens

The botten is nådd (igen)

Jag har gjort det igen. Det var möhippa igår, jag hade varit lite nervös innan, kände ju inte de andra tjejerna, bara en förutom bruden förstås. Men det gick jättebra, dagen var kul och händelserik. Det gick bra ända till 23-tiden eller så, då jag inte kunde (?) sluta supa. Minns inte hemgången och om jag sa hej då till de andra. Var skitfull när jag kom till J. Minns inte detta men har fått det berättat för mig. När jag vaknade vid 10-tiden så var jag fortfarande bra dragen. 

Nu är klockan 20 drygt och jag har tagit mig hem till mig. Ingen huvudvärk, men en kvardröjande ågren. Känner mig ledsen och besviken på mig själv. Försökt att inte vara alltför dramatisk idag men det är svårt. Jag fixar inte när det är fri bar. Usch, på bröllopet måste jag verkligen skärpa mig.

Jag får ju överväga mitt val att fortsätta dricka alkohol, om det fungerar. Sådana här dagar vill jag inte ha, att vara bakfull är bland det värsta jag vet. Framförallt den nedstämdheten som jag alltid får dagen efter. men det känns så himla tråkigt att leva helt vit.

Nu ska jag försöka se en film och låta tiden gå lite. Imorgon är det jobb och nya tag som gäller!


Rubriklåttitel: Timbuktu

Hand in my pocket

Lördagsmorgon. Vaknade kl 7 trots att jag inte släckte lampan förrän kl 00.45. Hade sett på äventyrsfilmen Cast away, där Tom Hanks rollfigur är med i en flygolycka och hamnar på öde ö där han försöker överleva. Jag gillar sådana filmer, ödeögrejen. Undrar liksom vad det gör med en, att vara utlämnad till naturen och sig själv. Nuförtiden är det svårt att klara sig utan sin mobil, iaf för mig. Man bestämmer ofta att man hörs närmare senare istället för att från början bestämma tid och plats.

J är upptagen hela helgen, sen i onsdags. Det betyder att jag måste sysselsätta mig. Av erfarenhet vet jag att alltför många timmar i min ensamhet i lägenheten är skadligt för mig. Jag börjar göra meningslösa saker som att sortera papper och jag börjar tänka mer negativa saker. Försökte få tag på nån kompis att träffa på stan igår kväll, men fick inget napp så då blev det alltså tv-kväll själv. Men idag ska jag träffa en kär vän och äta glass på stan, det ska bli mysigt.

Mår man dåligt, så kan det vara viktigt och bra att planera in saker att göra på helgerna. Att ha nånting att se fram emot brukar hjälpa. Det är så lätt att hamna i sin lägenhet och inte komma ut alls. Det är inte alls nyttigt, och gör en inte gladare. Vi behöver andra människor och vi behöver lämna hemmet.

Nu ska jag ta mig an den här dagen.


Rubriklåttitel: Alanis Morisette


ajajaj!

Urinvägsinfektion!! Måste kissa var tionde minut och det svider utav... och jag blöder dessutom. Kan helt enkelt inte vara något annat. Blää!

RSS 2.0