fredagsfeeling

Efter ett fredagsarbetspass som tog slut vid 21 så sitter jag och myser lite framför datorn. Min pappa har skickat ett brev och jag har väntat på att öppna det sen det kom. Vill liksom spara det lite. Idag känner jag mig stark. Ska vara ledig i helgen och det bvlir lite familj, lite kärlek, lite shopping och lite fest. Blir nog bra. Sover ensam i sängen inatt, det händer väldigt sällan. Men jag tar nog med mig Stieg Larssons tredje del (ja jag vet det går väldigt långsamt...) och så brevet förstås. Sov gott!

en vän i en park

En kall kväll med en vän i en park. Långt samtal leder till frusna fötter. Det är en hel del som händer i mitt liv men jag står ganska stadigt i mig själv ändå. Jag har alltid mig och mina drömmar. Vågar inte riktigt lita på att S och jag alltid går samma väg även om vi ibland drömmer samma drömmar. En dag i taget och jag är glad så länge det varar. Måste skydda mig så jag inte går sönder. Nu längtar jag lite till sängen.

image9

Lägg märke till fågeln på bilden, upptäckte den inte när jag fotade, sen var den bara där.

everybody hurts...osv

Det var längesen jag skrev nu. Ägnar mycket tid åt föreningen, men mest är jag med S. Men nu är jag ensam hemma för ovanlighetens skull, jag skickade hem henne. S är extremt ombytlig och jag reagerar med att krypa in i mitt skal. Så jag sitter här ensam i min lägenhet och försöker att inte bli alltför dramatisk. S vet inte vad människan vill och ändrar sig stup i kvarten. Jag klarar inte av det. Vill kunna lita på människor, att det de säger är sant. Jag ringer väl tillbaks imorgon, men nu ska jag gå och sova. Sömnen blir nog svår att framkalla, men kanske går det att fördjupa sig i sista delen i stieg-Larsson-trilogin istället. Oron ligger tät i vardagsrummet. Det känns obehagligt att ha släppt en annan människa så nära. Iallafall nu på sistone när jag fått motstridiga budskap.

RSS 2.0